Ranieri ne razmišlja o odstopu

Foto: EPA
Foto: EPA
Inter se je po nekaj zmagah znova znašel v veliki krizi, ki jo je še poglobil petkov poraz proti Bologni. Strateg Claudio Ranieri pa kljub pozivom navijačev ne razmišlja o odstopu.
Oglej si celoten članek

"Navijačem in predsedniku se lahko le opravičimo za našo predstavo. Situacijo bomo podrobno analizirali in skušali najti pot iz nje," je v diplomatskem slogu dejal Claudio Ranieri, ki je na klopi Interja nasledil Gian Piera Gasperinija, in se dotaknil tudi svoje službe: "Odstopa ne načrtujem." Ranieri torej verjame, da ne bo postal še drugi trener, ki mu je bogati lastnik črno-modrih iz svetovne prestolnice mode Massimo Moratti pokazal vrata.

"Ne dajemo vsega, česar smo sposobni. Trenutno preživljamo težke dogodke. Vsak mora prevzeti svoj del odgovornosti. Zadetka smo prejeli v dveh minutah, kar je bilo tudi usodno," je še pristavil Ranieri, ki pa verjetno ne bo več prav dolgo vodil Interja, če se rezultatska krivulja že v kratkem ne bo znova obrnila navzgor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.