Šport > Nogomet
17 ogledov

Ranieri ne razmišlja o odstopu

milan inter ranieri EPA
Inter se je po nekaj zmagah znova znašel v veliki krizi, ki jo je še poglobil petkov poraz proti Bologni. Strateg Claudio Ranieri pa kljub pozivom navijačev ne razmišlja o odstopu.

"Navijačem in predsedniku se lahko le opravičimo za našo predstavo. Situacijo bomo podrobno analizirali in skušali najti pot iz nje," je v diplomatskem slogu dejal Claudio Ranieri, ki je na klopi Interja nasledil Gian Piera Gasperinija, in se dotaknil tudi svoje službe: "Odstopa ne načrtujem." Ranieri torej verjame, da ne bo postal še drugi trener, ki mu je bogati lastnik črno-modrih iz svetovne prestolnice mode Massimo Moratti pokazal vrata.

"Ne dajemo vsega, česar smo sposobni. Trenutno preživljamo težke dogodke. Vsak mora prevzeti svoj del odgovornosti. Zadetka smo prejeli v dveh minutah, kar je bilo tudi usodno," je še pristavil Ranieri, ki pa verjetno ne bo več prav dolgo vodil Interja, če se rezultatska krivulja že v kratkem ne bo znova obrnila navzgor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.