Raonić v polfinale, Đoković zlahka

Foto: EPA
Foto: EPA
Novak Đoković je z gladko zmago potrdil prvo mesto v skupini Lendl, drugo je po slavju nad Dominicom Thiemom vzel Miloš Raonić.
Oglej si celoten članek

Srbski teniški igralec Novak Đoković je na sklepnem turnirju sezone v londonski O2 Areni dosegel tretjo zmago v skupini Ivan Lendl. 

Đoković je v današnjem prvem posamičnem dvoboju po uri in devetih minutah ukanil belgijskega rezervista Davida Goffina s 6:1 in 6:2.

Goffin je zapolnil nastalo vrzel po poškodbi Francoza Gaela Monfilsa, ki je izgubil uvodna dvoboja proti Raoniću in Thiemu.

Raonić opravil s Thiemom

V večernem dvoboju sta četrti nosilec Miloš Raonić iz Kanade in osmi nosilec Dominic Thiem iz Avstrije v neposrednem dvoboju odločala o drugem mestu.

Po uri in pol je bil uspešnejši Kanadčan (7:6, 6:3) in si priboril dvoboj proti prvouvščenemu iz skupine John McEnroe, najverjetneje Andyju Murrayu.

Sklepni turni ATP (7,5 milijona dolarjev):

SKUPINA IVAN LENDL:
Novak Đoković (Srb/2) - David Goffin (Bel) 6:1, 6:2
Miloš Raonić (Kan/4) - Dominic Thiem (Avt/8) 7:6(5), 6:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.