Rašo in Olympiacos se ločujeta

Foto: EPA
Foto: EPA
Radoslav Nesterović se tudi uradno razšel z Olympiacosom, ki bi ga za nižjo pogodbo sicer rad zadržal. Hasan Rizvić pa se po letu dni vrača v Azovmash.
Oglej si celoten članek

Po pisanju spletne strani Sportando je pirejski velikan Olympiacos prekinil pogodbo z Radoslavom Nesterovićem. Z predčasno prekinitvijo naj bi na račun slovenskega centra romalo tudi 50 tisoč evrov. Rašo, ki je minulo sezono končal s poškodovano ramo, želijo pa si ga tudi pri Unionu Olimpiji, naj bi v naslednji sezoni sicer zaslužil milijon evrov. Pirejčani sicer še upajo, da bi zadržali nekdanjega slovenskega reprezentanta, saj mu ponujajo novo pogodbo, a bi z njo igralec zaslužil precej manj.

Nesterović je v minuli sezoni v povprečju dosegal 10,9 točke in 5,4 skoka na tekmo v Evroligi in 9,6 točke in 4,6 skoka v grškem prvenstvu. Ker naj bi bilo le malo verjetno, da bi Rašo pristal na drastično zmanjšanje plače, naj bi se Grki v klub že trudili pripeljati Lazarosa Papadopoulosa, ki je prejšnjo sezono končal v ruskem Himkiju.

Rizvić se vrača v Ukrajino

Novo sredino pa si je že poiskal tudi slovenski reprezentant Hasan Rizvić. Ta je znova podpisal pogodbo z ukrajinskim Azovmašem. V klubu, kjer je že igral v letih od 2008 do 2010, naj bi ostal naslednji dve sezoni. V minuli je v dresu Unicsa iz Kazana v povprečju zbral 4,3 točke in 2,9 skoka v ruskem prvenstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.