Rašo končal sezono

Foto: Žurnal24 main Rašo Nesterović bo preostanek letošnje sezone prebil v bolniški postelji. (Foto:
Eden najboljših slovenskih centrov vseh časov Rašo Nesterović je zaradi poškodbe rame že končal letošnjo sezono. Rašo je poškodbo staknil v sredo na srečanju proti Kavali.
Oglej si celoten članek

Nekdanji kapetan slovenske košarkarske reprezentance Rašo Nesterović, ki igra za grškega velikana iz Pireja Olympiakos, bo zaradi poškodbe rame izpustil odločilne boje grškega prvenstva.

Po poročanju uradne spletne strani grškega kluba se je Nesterović poškodoval na sredini tekmi proti Kavali, ki jo je Olympiakos dobil z 92:63. Nesterović si je ramo izpahnil minuto pred koncem prvega polčasa, 34-letnega centra so nemudoma prepeljali v bolnišnico, podrobni pregled z magnetno resonanco pa je pokazal, da si je poškodoval ramenske vezi.

Center, ki je svoje znanje izkazoval tudi v ligi NBA pri moštvih Minnesote, San Antonia, Indiane in Toronta, je tako že predčasno končal sezono. Trener Olympiakosa Dušan Ivković na slovenskega centra tako ne bo mogel računati v drevišnjem večnem derbiju s Panathinaikosom, s katerim se bo Olympiakos meril tudi 15. maja v finalu pokala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.