Šport > Košarka
25 ogledov

Rašo končal sezono

Rašo Nesterović bo preostanek letošnje sezone prebil v bolniški postelji. (Foto: Žurnal24 main
Eden najboljših slovenskih centrov vseh časov Rašo Nesterović je zaradi poškodbe rame že končal letošnjo sezono. Rašo je poškodbo staknil v sredo na srečanju proti Kavali.

Nekdanji kapetan slovenske košarkarske reprezentance Rašo Nesterović, ki igra za grškega velikana iz Pireja Olympiakos, bo zaradi poškodbe rame izpustil odločilne boje grškega prvenstva.

Po poročanju uradne spletne strani grškega kluba se je Nesterović poškodoval na sredini tekmi proti Kavali, ki jo je Olympiakos dobil z 92:63. Nesterović si je ramo izpahnil minuto pred koncem prvega polčasa, 34-letnega centra so nemudoma prepeljali v bolnišnico, podrobni pregled z magnetno resonanco pa je pokazal, da si je poškodoval ramenske vezi.

Center, ki je svoje znanje izkazoval tudi v ligi NBA pri moštvih Minnesote, San Antonia, Indiane in Toronta, je tako že predčasno končal sezono. Trener Olympiakosa Dušan Ivković na slovenskega centra tako ne bo mogel računati v drevišnjem večnem derbiju s Panathinaikosom, s katerim se bo Olympiakos meril tudi 15. maja v finalu pokala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.