Rašo: "Užitek je biti v reprezentanci"

Foto: Žurnal24 radoslav_nesterovic
Slovensko košarkarsko reprezentanco je na Rogli obiskal nekdanji kapetan Rašo Nesterović. Ljubljančan, ki še išče klub za prihodnjo sezono, pravi: "Po moje je pravi užitek biti v takšni reprezentanci."
Oglej si celoten članek

Po Matjažu Smodišu, ki je v četrtek na Roglo popeljal 36 otrok svojega košarkarskega tabora, je reprezentante obiskal še en nekdanji kapetan. Rašo Nesterović je na 1.500 metrih užival v lepem vremenu, poklepetal s starimi prijatelji in jim zaželel vso srečo na hitro bližajočem se svetovnem prvenstvu, ki se konec avgusta dni začenja v Turčiji.

"Mislim, da so vsi že dovolj izkušeni, vedo kaj morajo delati in kako igrati, tako da jim kot nekdanji kapetan ne potrebujem ničesar priporočati," je dejal v minuli sezoni član Toronta in spregovoril o ciljih, oziroma željah čete Memija Bečirovića: "Zagotovo se morajo uvrstiti med prve štiri v skupini in se prebiti v osmino finala, četrtfinale... Potem pa je vse mogoče!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.