Šport > Košarka
15 ogledov

Rašo: "Užitek je biti v reprezentanci"

radoslav_nesterovic Žurnal24 main
Slovensko košarkarsko reprezentanco je na Rogli obiskal nekdanji kapetan Rašo Nesterović. Ljubljančan, ki še išče klub za prihodnjo sezono, pravi: "Po moje je pravi užitek biti v takšni reprezentanci."

Po Matjažu Smodišu, ki je v četrtek na Roglo popeljal 36 otrok svojega košarkarskega tabora, je reprezentante obiskal še en nekdanji kapetan. Rašo Nesterović je na 1.500 metrih užival v lepem vremenu, poklepetal s starimi prijatelji in jim zaželel vso srečo na hitro bližajočem se svetovnem prvenstvu, ki se konec avgusta dni začenja v Turčiji.

"Mislim, da so vsi že dovolj izkušeni, vedo kaj morajo delati in kako igrati, tako da jim kot nekdanji kapetan ne potrebujem ničesar priporočati," je dejal v minuli sezoni član Toronta in spregovoril o ciljih, oziroma željah čete Memija Bečirovića: "Zagotovo se morajo uvrstiti med prve štiri v skupini in se prebiti v osmino finala, četrtfinale... Potem pa je vse mogoče!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.