''Razmišljal sem o samomoru''

Foto: EPA
Foto: EPA
Vezist Juventusa se je spomnil težkih trenutkov po porazu Milana proti Liverpoolu v finalu Lige prvakov leta 2005.
Oglej si celoten članek

Od famozne tekme v Carigradu je minilo že skoraj deset let. Kot večina med vami dobro ve, je imel Milan v finalu Lige prvakov proti Liverpoolu ob polčasu visoko prednost s 3:0. Sledil je neverjeten povratek Redsov, ki so na koncu slavili po enajstmetrovkah.

"Malo je manjkalo, da se nismo poskušali ubiti. Da, nekaj med nami nas je resno razmišljalo o tem, da bi si vzeli živjenje," je s presenetljivo izjavo postregel Andrea Pirlo.

"To je bil za nas neverjeten šok. Kakšen udarec za psiho ... Hodili smo na terapije h pshiatru, ker se nikakor nismo mogli sprijazniti s tem porazom. Predvsem z načinom, na katerega smo izgubili," je dejal Pirlo.

Milan je dve leti kasneje v Atenah nato dočakal maščevanje, z dvema goloma Filippa Inzaghija je ugnal Liverpool (2:1) in osvojil evropski naslov. Pirlo je leta 2011 iz Milana prestopil v Juventus.

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.