Šport > Nogomet
25 ogledov

''Razmišljal sem o samomoru''

Pirlo Livorno Juventus Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Vezist Juventusa se je spomnil težkih trenutkov po porazu Milana proti Liverpoolu v finalu Lige prvakov leta 2005.

Od famozne tekme v Carigradu je minilo že skoraj deset let. Kot večina med vami dobro ve, je imel Milan v finalu Lige prvakov proti Liverpoolu ob polčasu visoko prednost s 3:0. Sledil je neverjeten povratek Redsov, ki so na koncu slavili po enajstmetrovkah.

"Malo je manjkalo, da se nismo poskušali ubiti. Da, nekaj med nami nas je resno razmišljalo o tem, da bi si vzeli živjenje," je s presenetljivo izjavo postregel Andrea Pirlo.

"To je bil za nas neverjeten šok. Kakšen udarec za psiho ... Hodili smo na terapije h pshiatru, ker se nikakor nismo mogli sprijazniti s tem porazom. Predvsem z načinom, na katerega smo izgubili," je dejal Pirlo.

Milan je dve leti kasneje v Atenah nato dočakal maščevanje, z dvema goloma Filippa Inzaghija je ugnal Liverpool (2:1) in osvojil evropski naslov. Pirlo je leta 2011 iz Milana prestopil v Juventus.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.