Razočaran nad Nafto podpisal za Domžale

Foto: Žurnal24 Damir Pekič je tretji strelec Maribora v slovenski ligi po osamosvojitvi. Za vij
Ker ni bil zadovoljen pri Nafti, se je Damir Pekič odločil prestopiti v Domžale. Podpisal je dveletno pogodbo. "Sem v pravih nogometnih letih in slovenski ligi lahko dam še veliko."
Oglej si celoten članek
 
 

Zakaj Domžale? S športnim direktorjem se že dolgo poznava, navezal je stik in izrazil željo po mojem prihodu v klub.

Damir Pekič

 
Nogometni klub Domžale je okrepil 30-letni napadalec Damir Pekič. Nekdanji igralec Maribora, Celja, nemškega Ahlna, portugalskega Maritima, madžarskega moštva ZTE in Nafte je z rumeno-modrimi podpisal dveletno pogodbo, so sporočili iz kluba. Najboljši strelec prve slovenske nogometne lige v sezoni 2000/2001 se je v Domžale preselil po polletni avanturi v lendavskem prvoligašu.

"V Lendavi nisem bil zadovoljen. Od mojega prihoda v klub so bili rezultati katastrofalni in normalno je, da sem zamenjal klub. Zakaj Domžale? S športnim direktorjem se že dolgo poznava, navezal je stik in izrazil željo po mojem prihodu v klub. Dejal je, da lahko tej ekipi veliko pomagam in tudi sam sem v to prepričan. Sem v pravih nogometnih letih in slovenski ligi lahko dam še veliko. Upam, da bom to tudi pokazal," je Pekič dejal za klubsko spletno stran ob prihodu v Domžale, kjer je danes opravil tudi trening s svojimi novimi soigralci.

Damir Pekič bo prvo tekmo v domžalskem dresu odigral v torek proti Kranju, ko bodo varovanci Vlada Badžima odpravljali še zadnje pomanjkljivosti pred petkovim začetkom državnega prvenstva.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.