Šport > Nogomet
21 ogledov

Razočaran nad Nafto podpisal za Domžale

Damir Pekič je tretji strelec Maribora v slovenski ligi po osamosvojitvi. Za vij Žurnal24 main
Ker ni bil zadovoljen pri Nafti, se je Damir Pekič odločil prestopiti v Domžale. Podpisal je dveletno pogodbo. "Sem v pravih nogometnih letih in slovenski ligi lahko dam še veliko."
 
 

Zakaj Domžale? S športnim direktorjem se že dolgo poznava, navezal je stik in izrazil željo po mojem prihodu v klub.

Damir Pekič

 
Nogometni klub Domžale je okrepil 30-letni napadalec Damir Pekič. Nekdanji igralec Maribora, Celja, nemškega Ahlna, portugalskega Maritima, madžarskega moštva ZTE in Nafte je z rumeno-modrimi podpisal dveletno pogodbo, so sporočili iz kluba. Najboljši strelec prve slovenske nogometne lige v sezoni 2000/2001 se je v Domžale preselil po polletni avanturi v lendavskem prvoligašu.

"V Lendavi nisem bil zadovoljen. Od mojega prihoda v klub so bili rezultati katastrofalni in normalno je, da sem zamenjal klub. Zakaj Domžale? S športnim direktorjem se že dolgo poznava, navezal je stik in izrazil željo po mojem prihodu v klub. Dejal je, da lahko tej ekipi veliko pomagam in tudi sam sem v to prepričan. Sem v pravih nogometnih letih in slovenski ligi lahko dam še veliko. Upam, da bom to tudi pokazal," je Pekič dejal za klubsko spletno stran ob prihodu v Domžale, kjer je danes opravil tudi trening s svojimi novimi soigralci.

Damir Pekič bo prvo tekmo v domžalskem dresu odigral v torek proti Kranju, ko bodo varovanci Vlada Badžima odpravljali še zadnje pomanjkljivosti pred petkovim začetkom državnega prvenstva.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.