Razpoloženi Harden premalo za Rakete

Foto: EPA
Foto: EPA
Los Angeles Lakers so s 113:95 odpravili Milwaukee, Boston je doma s 77:89 izgubil proti Clevelandu, Minnesota s 100:112 proti Denverju, Sacramento pa je s 107:97 odpravil Houston, čeprav se je v gostujočem dresu razigral James Harden.
Oglej si celoten članek

Sacramento, ki je igral brez kaznovanega Rajona Ronda, je tako prišel do tretje zaporedne zmage, h kateri je največji delež prispeval DeMarcus Cousins s 26 točkami in 12 skoki.

Cleveland, vodilna ekipa vzhodne konference, je v gosteh odpravila Boston, izstopala sta LeBron James s 24 točkami in sedmimi skoki ter Kevin Love z 20 točkami in osmimi skoki.

Denver se je veselil zmage, šeste v zadnjih sedmih tekmah, pri Minnesoti, Kenneth Faried z 19 točkami in desetimi skoki ter rezervist Randy Foye z 19 točkami sta bila najučinkovitejša pri zmagovalcih, pri domačih je bil najboljši Andrew Wiggins s 23 točkami.

Eno redkih zmag v sezoni pa so si priigrali jezerniki iz Los Angelesa. Njihova žrtev je bilo moštvo, ki je ustavilo niz neporaženosti najboljše ekipe v ligi Golden Stata. Kobe Bryant je za domače dal 22 točk, k zmagi je izdatno pomagal tudi D'Angelo z 19 točkami. Pri Milwaukeeju je Michael Carter-Williams dosegel 19 točk.

V vzhodni konferenci vodi Cleveland pred Chicagom in Torontom. Miami Gorana Dragića in Bena Udriha je šesti, New York Saše Vujačića pa enajsti. najslabša je Philadelphia z vsega zmago. V zahodni konferenci z le enim porazom prevladuje Golden State, drugi je San Antonio, tretja pa Oklahoma City. Lakers so z vsega štirimi zmagami zadnji.

Liga NBA, izidi:

Los Angeles Lakers : Milwaukee Bucks 113:95
Boston Celtics : Cleveland Cavaliers 77:89
Minnesota Timberwolves : Denver Nuggets 100:112
Sacramento Kings : Houston Rockets 107:97

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.