Šport > Košarka
18 ogledov

Razpoloženi Harden premalo za Rakete

james harden houston rockets EPA
Los Angeles Lakers so s 113:95 odpravili Milwaukee, Boston je doma s 77:89 izgubil proti Clevelandu, Minnesota s 100:112 proti Denverju, Sacramento pa je s 107:97 odpravil Houston, čeprav se je v gostujočem dresu razigral James Harden.

Sacramento, ki je igral brez kaznovanega Rajona Ronda, je tako prišel do tretje zaporedne zmage, h kateri je največji delež prispeval DeMarcus Cousins s 26 točkami in 12 skoki.

Cleveland, vodilna ekipa vzhodne konference, je v gosteh odpravila Boston, izstopala sta LeBron James s 24 točkami in sedmimi skoki ter Kevin Love z 20 točkami in osmimi skoki.

Denver se je veselil zmage, šeste v zadnjih sedmih tekmah, pri Minnesoti, Kenneth Faried z 19 točkami in desetimi skoki ter rezervist Randy Foye z 19 točkami sta bila najučinkovitejša pri zmagovalcih, pri domačih je bil najboljši Andrew Wiggins s 23 točkami.

Eno redkih zmag v sezoni pa so si priigrali jezerniki iz Los Angelesa. Njihova žrtev je bilo moštvo, ki je ustavilo niz neporaženosti najboljše ekipe v ligi Golden Stata. Kobe Bryant je za domače dal 22 točk, k zmagi je izdatno pomagal tudi D'Angelo z 19 točkami. Pri Milwaukeeju je Michael Carter-Williams dosegel 19 točk.

V vzhodni konferenci vodi Cleveland pred Chicagom in Torontom. Miami Gorana Dragića in Bena Udriha je šesti, New York Saše Vujačića pa enajsti. najslabša je Philadelphia z vsega zmago. V zahodni konferenci z le enim porazom prevladuje Golden State, drugi je San Antonio, tretja pa Oklahoma City. Lakers so z vsega štirimi zmagami zadnji.

Liga NBA, izidi:

Los Angeles Lakers : Milwaukee Bucks 113:95
Boston Celtics : Cleveland Cavaliers 77:89
Minnesota Timberwolves : Denver Nuggets 100:112
Sacramento Kings : Houston Rockets 107:97

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.