Razprodaja pri prvakih

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini pred novo sezono ne računa več na štiri nogometaše.
Oglej si celoten članek

Pri Manchester Cityju želijo pred koncem prestopnega roka prodati Matijo Nastasića, Micaha Richardsa, Scotta Sinclaira in Johna Giudettija.

Enaindvajsetletni Nastasić naj bi bil zanimiv za Romo, Inter in Fiorentino. "Matija potrebuje tekme, na položaju osrednjega branilca pa imajo pred njim prednost Martin Demichelis, Vincent Kompany, Eliaquim Mangala in Dedryck Boyata. V naslednjih nekaj dneh bo znana njegova prihodnost. Je lahko pomemben igralec, a ima ponudbe, zanj pa bi bilo najbolje, da bi igral. Do konca avgusta imamo čas," je o srbskem branilcu dejal prvi mož na klopi meščanov Manuel Pellegrini.

"Enako velja za Micaha Richardsa, ki ne želi ostati v klubu, saj pričakuje več igralnega časa. Lahko bi podaljšal pogodbo, a je ni želel," je še povedal Čilenec. Richards, ki ima pred sabo le še eno leto pogodbe s Cityjem, pričakuje, da bodo prvaki znižali njegovo ceno, ki naj bi znašala 8,75 milijona evrov. Za angleškega bočnega branilca so se čez poletje sicer ogreli Liverpool, Tottenham, Everton in Newcastle. Guidettija si želi nizozemski Feyenoord.

"Menim, da 22 igralcev zadošča za celotno sezono, imamo nogometaše, ki so zelo kakovostni," pravi Pellegrini.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.