Šport
53 ogledov

Razprodaja pri prvakih

(Aston Villa - Manchester City) Manuel Pellegrini Reuters
Trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini pred novo sezono ne računa več na štiri nogometaše.

Pri Manchester Cityju želijo pred koncem prestopnega roka prodati Matijo Nastasića, Micaha Richardsa, Scotta Sinclaira in Johna Giudettija.

Enaindvajsetletni Nastasić naj bi bil zanimiv za Romo, Inter in Fiorentino. "Matija potrebuje tekme, na položaju osrednjega branilca pa imajo pred njim prednost Martin Demichelis, Vincent Kompany, Eliaquim Mangala in Dedryck Boyata. V naslednjih nekaj dneh bo znana njegova prihodnost. Je lahko pomemben igralec, a ima ponudbe, zanj pa bi bilo najbolje, da bi igral. Do konca avgusta imamo čas," je o srbskem branilcu dejal prvi mož na klopi meščanov Manuel Pellegrini.

"Enako velja za Micaha Richardsa, ki ne želi ostati v klubu, saj pričakuje več igralnega časa. Lahko bi podaljšal pogodbo, a je ni želel," je še povedal Čilenec. Richards, ki ima pred sabo le še eno leto pogodbe s Cityjem, pričakuje, da bodo prvaki znižali njegovo ceno, ki naj bi znašala 8,75 milijona evrov. Za angleškega bočnega branilca so se čez poletje sicer ogreli Liverpool, Tottenham, Everton in Newcastle. Guidettija si želi nizozemski Feyenoord.

"Menim, da 22 igralcev zadošča za celotno sezono, imamo nogometaše, ki so zelo kakovostni," pravi Pellegrini.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.