Rdeči alarm: Bale s poškodbo morda brez derbija

Foto: EPA
Foto: EPA
Gareth Bale je poškodovan zapustil ogrevanje pred nedeljsko ligaško tekmo z Getafejem in je vprašljiv za sobotni mestni derbi z Atléticom, poročajo španski mediji.
Oglej si celoten članek

Kar se je napovedovalo kot večer, v katerem se mu bodo izpolnile sanje, se je za Garetha Bala spremenilo v nočno moro. Poškodba na ogrevanju pred domačim debijem v dresu Reala Madrida mu je preprečila igranje prve tekme na Santiagu Bernabéuu, kjer je beli balet nato premagal mestne tekmece Getafe.

Najdražji nogometaš na svetu je v bolnišnici Sanitas La Moraleja dan zatem opravil pregled, po katerem so iz kluba sporočili, da gre za "preobremenitev leve stegenske mišice". Bala je v prvi postavi nato v zadnjih minutah zamenjal eden izmed strelcev Isco.

Čakajo na razvoj dogodkov

"Po pregledu našega igralca Garetha Bala v bolnišnici Sanitas La Moraleja smo zaznali preobremenitev leve mišice. Čakamo na nadaljnji razvoj dogodkov," so zapisali na uradni klubski spletni strani.

Bale naj bi tako zagotovo izpustil naslednji ligaški obračun z Elchejem, vprašljiv pa je tudi za veliki sobotni derbi z Atléticom Madridom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.