Šport > Nogomet
19 ogledov

Rdeči alarm: Bale s poškodbo morda brez derbija

Bale Real Madrid Getafe Liga BBVA Španija prvenstvo EPA
Gareth Bale je poškodovan zapustil ogrevanje pred nedeljsko ligaško tekmo z Getafejem in je vprašljiv za sobotni mestni derbi z Atléticom, poročajo španski mediji.

Kar se je napovedovalo kot večer, v katerem se mu bodo izpolnile sanje, se je za Garetha Bala spremenilo v nočno moro. Poškodba na ogrevanju pred domačim debijem v dresu Reala Madrida mu je preprečila igranje prve tekme na Santiagu Bernabéuu, kjer je beli balet nato premagal mestne tekmece Getafe.

Najdražji nogometaš na svetu je v bolnišnici Sanitas La Moraleja dan zatem opravil pregled, po katerem so iz kluba sporočili, da gre za "preobremenitev leve stegenske mišice". Bala je v prvi postavi nato v zadnjih minutah zamenjal eden izmed strelcev Isco.

Čakajo na razvoj dogodkov

"Po pregledu našega igralca Garetha Bala v bolnišnici Sanitas La Moraleja smo zaznali preobremenitev leve mišice. Čakamo na nadaljnji razvoj dogodkov," so zapisali na uradni klubski spletni strani.

Bale naj bi tako zagotovo izpustil naslednji ligaški obračun z Elchejem, vprašljiv pa je tudi za veliki sobotni derbi z Atléticom Madridom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.