Rdeči karton dobil zaradi priimka

Foto: twitter Sanchez Watt
Nogomet in sodniki znajo napisati nenavadne zgodbe.
Oglej si celoten članek

Nekdanji mladinec Arsenala Sanchez Watt je prejel nenavaden rdeči karton. Na tekmi med nižjeligašema Hemel Hempstead in East Thurrock v ligi National League South, po moči gra za angleško šesto ligo, je storil prekršek in si prislužil rumeni karton. A tu se je zgodba prav šele začela.

Ker nižjeligaški klubi na svojih dresih praviloma nimajo izpisanih priimkov nogometašev, je sodnik Dean Hulme igralca vprašal za priimek, da bi si ga zapisal v beležko. Ta je odvrnil 'Watt', sodnik pa je ponovil vprašanje. Sledil je odgovor 'Watt, Watt', delilec pravice pa je vse skupaj razumel kot vprašanje what, what (kaj,kaj?). Hulme je ocenil, da se nogometaš še vedno pritožuje zaradi njegove odločitve ter mu pokazal še drugi rumeni karton in ga s tem izključil.

Watt je v svoji karieri dosegel tudi en zadetek za Arsenal, leta 2009 je dosegel gol proti West Bromwich Albionu v ligaškem pokalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.