Reakcija pove vse: Guardiola je točno vedel, kaj sledi

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Spektakularna prva polfinalna tekma lige prvakov med Realom in Cityjem je postregla z obilico zanimivega dogajanja.
Oglej si celoten članek

Manchester City je je v tesnem obračunu na prvi polfinalni tekmi lige prvakov na domačem Etihadu premagal Real Madrid (4:3).

LP polfinale Nora tekma, sedem zadetkov v Manchestru

Domače je že v drugi minuti srečanja v vodstvo popeljal Kevin De Bruyne, luknjičasto obrambo gostujočega moštva pa je manj kot deset minut kasneje kaznoval še Gabriel Jesus.

Real se je v igro vrnil z zadetkom Karim Benzemaja v 33. minuti, natanko 20 minut kasneje pa je galaktike na realna tla spet postavil Phil Foden.

Vinicius Junior je dve minuti zatem Real spet približal na gol zaostanka, City pa je prednost podvojil z golom Bernarda Silve v 74. minuti. Končni izid je v 82. minuti z bele točke postavil Benzema.

Foto: Epa Pep Guardiola Ob poplavi zadetkov, preigravanj in podaj je za enega najbolj viralnih prizorov srečanja poskrbel tudi domači trener Pep Guardiola, ki je s svojo reakcijo preroško napovedal drugi zadetek Reala. Pod njega se je podpisal Vinicius Jr., ki je v 55. minuti na prefrigan način pobegnil 15 let starejšemu Fernandindhu.

Brazilski veteran se je na tokratni tekmi znašel izven svoje cone udobja, potem ko je moral na položaju desnega bočnega branilca zamenjati poškodovanega Johna Stonesa.

Kot se je izkazalo, Fernandinho ni imel prav nobenih možnosti v dvoboju z razpoloženim rojakom, česar se je dobro zavedal tudi Guardiola, ki je ob pobegu Viniciusa Jr. le nemočno padel na kolena in se prijel za glavo. Predvidevanje španskega stratega se je uresničilo že trenutek kasneje, ko je Vinicius Jr. po solo akciji s polovice igrišča žogo spravil za Edersonov hrbet.

Foto: Print Screen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.