Real bo CSKA prinesel dva milijona dolarjev

Foto: EPA real trening mourinho coentrao Foto: Reuters real trening ronaldo Foto: EPA real trening ronaldo Foto: EPA real trening Foto: EPA real trening
José Mourniho je predstavnikom španskih medijev prepovedal, da bi z ekipo odleteli na gostovanje v Moskvo, kjer Real v torek ob 18. uri začenja prvo tekmo osmine finala Lige prvakov s CSKA. Rusi računajo na kar dva milijona dolarjev dobička od prodanih vstopnic.
Oglej si celoten članek

"Moramo biti močnejši od vremenskih razmer, ki so drugačne in težke. Igrišče z umetno travo tudi ni enako kot običajno. Prav tako kot minus deset stopinj ni enako kot deset plusa,“ je bil na tiskovni konferenci v Moskvi, kjer CSKA za tekmo z Realom računa na kar dva milijona dolarjev dobička od prodanih vstopnic, rahlo filozofski José Mourinho, vendar: “Moramo prikazati svojo najboljšo igro, da bi preskočili te ovire.“ Portugalec se je sicer s CSKA večkrat srečal že kot trener Chelseaja in Interja: "Izgubili so Vagnerja Lova, a podpisali Seydouja Doumbio. Leto za latom igrajo v Ligi prvakov in povsem normalno jih je videti v drugem delu.“

Vojna med Mourinhem in novinarji se nadaljuje

V preteklosti so mediji brez večjih težav na gostovanja potovali skupaj z ekipo Reala, a odslej bo vse drugače. Mourinho se je odločil, da še nekoliko zaostri odnose s španskimi mediji in jim prepove, da bi potovali skupaj z ekipo. Portugalec s tem najbrž le vrača španskim kolegom, ki niso prav nič prizanesljivi do metod portugalskega strokovnjaka in igre njegovih galaktikov. "Nekateri mediji ob igrah belega baleta iščejo dlako v jajcu, Portugalec pa jim nikakor ne ostaja dolžen," je ob tem zapisala odlično obveščena Marca.

Mourinho je v preteklosti nekaterim novinarjem že prepovedal obisk treningov, večkrat jih je pustil tudi brez izjav, zdaj pa je napravil še korak več v smer slabih odnosov z mediji. Novinarji so se tako že morali sami organizirati za pot v Moskvo. Zagotovo lahko pričakujemo ostre zapise v španskih medijih, če se Real v domovino ne bo vrnil z izdatno zmago, ki bo podkrepljena še z odlično igro.

Liga prvakov, osmina finala, prve tekme (torek):

18:00:
CSKA – Real Madrid

20:45:
Napoli – Chelsea

Zenit : Benfica 3:2 (1:1)
Širokov (27, 88), Semak (71); Maxi Pereira (20), Cardozo (87)

Milan : Arsenal 4:0 (2:0)
Boateng (16), Robinho (37, 49), Ibrahimović (80/11-m)


Lyon : Apoel 1:0 (0:0)
Lacazette (58)

Bayer Leverkusen : Barcelona 1:3 (0:1)
Sanchez (41, 55), Messi (88); Kadlec (52)



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.