"Real bomo znova premagali 5:0"

Foto: Žurnal24 Sandro Rosell pričakuje novo gladko zmago Barcelone. (Foto: EPA)
Predsednik Barcelone Sandro Rosell se že veseli letošnjega finala kraljevega pokala, ko se bo njegov klub 20. aprila v Valencii udaril z najhujšim rivalom, Realom iz Madrida.
Oglej si celoten članek

Predvsem navijači Barcelone verjetno še zelo dolgo ne bodo pozabili prvega letošnjega El Clasica. Le kako bi ga, ko pa so Katalonci na Camp Nouu povozili Real Madrid in ga premagali s 5:0. Navijači belega baleta so že dan po sramotnem porazu napovedovali maščevanje na naslednjem kultnem obračunu. Zaradi spleta okoliščin bomo v letošnji sezoni videli vsaj še dva El Clasica, če ne celo štiri. Sprva se bosta Barça in Real v prvenstvu na Santiagu Bernabeu udarila 17. aprila, tri dni kasneje bo sledil finale kraljevega pokala v Valencii. Ob morebitnem uspehu v četrtfinalu Lige prvakov pa se bosta zgodovinska rivala srečala še v polfinalu najmočnejšega evropskega klubskega tekmovanja.

"V pokalu 5:0 za Barco"
Čeprav obe ekipi do obračuna v finalu kraljevega pokala čaka še nekaj zelo pomembnih srečanj, je predsednik Barcelone Sandro Rosell že zdaj začel prilivati olje na ogenj. "Premagali bomo Real! In to še enkrat s 5:0," se glasi kratko in zelo jasno sporočilo Rosella. Obračun bo odigran na Mestalli, kjer sicer gostujejo tamkajšnji "netopirji".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.