Šport > Nogomet
13 ogledov

"Real bomo znova premagali 5:0"

Sandro Rosell pričakuje novo gladko zmago Barcelone. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Predsednik Barcelone Sandro Rosell se že veseli letošnjega finala kraljevega pokala, ko se bo njegov klub 20. aprila v Valencii udaril z najhujšim rivalom, Realom iz Madrida.

Predvsem navijači Barcelone verjetno še zelo dolgo ne bodo pozabili prvega letošnjega El Clasica. Le kako bi ga, ko pa so Katalonci na Camp Nouu povozili Real Madrid in ga premagali s 5:0. Navijači belega baleta so že dan po sramotnem porazu napovedovali maščevanje na naslednjem kultnem obračunu. Zaradi spleta okoliščin bomo v letošnji sezoni videli vsaj še dva El Clasica, če ne celo štiri. Sprva se bosta Barça in Real v prvenstvu na Santiagu Bernabeu udarila 17. aprila, tri dni kasneje bo sledil finale kraljevega pokala v Valencii. Ob morebitnem uspehu v četrtfinalu Lige prvakov pa se bosta zgodovinska rivala srečala še v polfinalu najmočnejšega evropskega klubskega tekmovanja.

"V pokalu 5:0 za Barco"
Čeprav obe ekipi do obračuna v finalu kraljevega pokala čaka še nekaj zelo pomembnih srečanj, je predsednik Barcelone Sandro Rosell že zdaj začel prilivati olje na ogenj. "Premagali bomo Real! In to še enkrat s 5:0," se glasi kratko in zelo jasno sporočilo Rosella. Obračun bo odigran na Mestalli, kjer sicer gostujejo tamkajšnji "netopirji".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.