''Real lahko zmaga v petih minutah''

Foto: EPA
Foto: EPA
Real Madrid je v osmem kolu španske Primere Disivión z dvema goloma v sodnikovem podaljšku premagal Levante.
Oglej si celoten članek

Nogometaši iz Valencie so pet minut pred zadnjim sodniškim piskom vodili z 2:1, nato pa sta domačo mrežo zastresla Álvaro Morata in Cristiano Ronaldo.

Italijanski trener je bil po tekmi nezadovoljen s predstavo svojih varovancev, a pohvalil njihov pristop v zaključku obračuna. ''Oddali smo dva gola v gosteh. Za nas je bilo pomembno, da zmagamo to tekmo. Nismo igrali fantastičnega nogometa, vendar smo si zaslužili zmago,'' je povedal Ancelotti.

Niso se predali

Ancelotti je prepričan, da lahko beli balet s svojo najboljšo igro tekme odloči že po petih minutah. ''V prvem polčasu nismo bili najboljši, v drugem pa smo zaigrali bolje. Potrebno bo zaigrati bolj aktivno, saj smo prejeli dva zadetka v gosteh. Igralci se niso predali. Ko Real Madrid igra dobro, lahko zmaga v petih minutah,'' je povedal Italijan.

Ancelotti je bil zadovoljen z odzivom igralcev, ki so vztrajali do konca, s čimer so si priigrali možnost za preobrat. ''S taktičnega vidika to ni bila najboljša predstava, a rezultat je fantastičen. Zadovoljen sem bil, kako so v zaključku igrali moji nogometaši. Ko imaš igralce, ki se ne predajo, je vedno možnost za izboljšave,'' je zaključil Ancelotti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.