Šport > Nogomet
28 ogledov

''Real lahko zmaga v petih minutah''

carlo ancelotti EPA
Real Madrid je v osmem kolu španske Primere Disivión z dvema goloma v sodnikovem podaljšku premagal Levante.

Nogometaši iz Valencie so pet minut pred zadnjim sodniškim piskom vodili z 2:1, nato pa sta domačo mrežo zastresla Álvaro Morata in Cristiano Ronaldo.

Italijanski trener je bil po tekmi nezadovoljen s predstavo svojih varovancev, a pohvalil njihov pristop v zaključku obračuna. ''Oddali smo dva gola v gosteh. Za nas je bilo pomembno, da zmagamo to tekmo. Nismo igrali fantastičnega nogometa, vendar smo si zaslužili zmago,'' je povedal Ancelotti.

Niso se predali

Ancelotti je prepričan, da lahko beli balet s svojo najboljšo igro tekme odloči že po petih minutah. ''V prvem polčasu nismo bili najboljši, v drugem pa smo zaigrali bolje. Potrebno bo zaigrati bolj aktivno, saj smo prejeli dva zadetka v gosteh. Igralci se niso predali. Ko Real Madrid igra dobro, lahko zmaga v petih minutah,'' je povedal Italijan.

Ancelotti je bil zadovoljen z odzivom igralcev, ki so vztrajali do konca, s čimer so si priigrali možnost za preobrat. ''S taktičnega vidika to ni bila najboljša predstava, a rezultat je fantastičen. Zadovoljen sem bil, kako so v zaključku igrali moji nogometaši. Ko imaš igralce, ki se ne predajo, je vedno možnost za izboljšave,'' je zaključil Ancelotti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.