Real Madrid: "Dobrodošel, Messi!"

Foto: Twitter Nepridipravi so se poigrali s kraljevim klubom.
Foto: Reševalni pas/Twitter Nepridipravi so se poigrali s kraljevim klubom.
Na Twitterju aktualnih evropskih prvakov se je pojavilo šokantno sporočilo.
Oglej si celoten članek

Na uradnem Twitter računu madridskega Reala se je izpisal "čivk", ki je prestresel nogometni svet. Španski in evropski prvaki so v soboto zjutraj namreč oznanili, da so se okrepili z Leom Messijem!

Objava je vsebovala posnetek Messijevega zadetka proti Realu, zraven pa so bile pripisane besede: "Dobrodošel, Messi!" Tvit je postal viralen, v le 45 minutah, kolikor je bil na očeh javnosti, ga je delilo 27.000 uporabnikov.

Toda kmalu se je izkazalo, za kaj v resnici gre. Skupina hekerjev pod imenom OurMine je namreč kmalu za tem (spet na Realovem računu) objavila še nekaj "čivkov", v katerih so pojasnili, da gre za potegavščino in da "je internetna varnost drek in da so to ponovno dokazali."

Ista skupina hekerjev je pred dnevi vdrla tudi v račun Barcelone in javnost skušala prepričati, da na Camp Nou prihaja Ángel di María.

V Barcelono Dražji je bil le Neymar

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.