Real po začetnem šoku do zmage

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Madridski Real je brez kaznovanega Cristiana Ronalda v 21. kolu gostil Real Sociedad in zabeležil visoko zmago s 4:1, s katero se je utrdil na vrhu lestvice.
Oglej si celoten članek

Baski so v drugem prvenstvenem kolu na Anoeti uspeli ugnati Real s 4:2, potem ko so že v prvem polčasu zaostajali z 0:2. Sociedad je v zaključku koledarskega leta zamenjal trenerja, na klop je sedel David Moyes, ki je že uspel premagati Barcelono.

Na stadionu Santiago Bernabéu so gostje povedli že v prvi minuti, nato pa so domači stvari postavili na svoje mesto in prišli do visoke zmage, ki bi bila lahko izražena še z višjo razliko.

Madridčani so se tokrat morali znajti brez Cristiana Ronalda, ki je dobil kazen dveh tekem zaradi izključitve prejšnji teden v Córdobi. Obetal se je debi brazilskega vezista Lucasa Silve, a ga je Carlo Ancelotti pustil na klopi. Pri Realu je proti bivšemu klubu od prve minute priložnost v vezni liniji dobil Asier Illarramendi, najbližje Karimu Benzemaju in Garethu Balu je začel James Rodríguez.

Več o tekmi in drugih rezultatih v španski Primeri División si lahko preberete na Goal.com/si/.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.