Šport > Nogomet
28 ogledov

Real po začetnem šoku do zmage

sergio ramos real madrid Reuters
Madridski Real je brez kaznovanega Cristiana Ronalda v 21. kolu gostil Real Sociedad in zabeležil visoko zmago s 4:1, s katero se je utrdil na vrhu lestvice.

Baski so v drugem prvenstvenem kolu na Anoeti uspeli ugnati Real s 4:2, potem ko so že v prvem polčasu zaostajali z 0:2. Sociedad je v zaključku koledarskega leta zamenjal trenerja, na klop je sedel David Moyes, ki je že uspel premagati Barcelono.

Na stadionu Santiago Bernabéu so gostje povedli že v prvi minuti, nato pa so domači stvari postavili na svoje mesto in prišli do visoke zmage, ki bi bila lahko izražena še z višjo razliko.

Madridčani so se tokrat morali znajti brez Cristiana Ronalda, ki je dobil kazen dveh tekem zaradi izključitve prejšnji teden v Córdobi. Obetal se je debi brazilskega vezista Lucasa Silve, a ga je Carlo Ancelotti pustil na klopi. Pri Realu je proti bivšemu klubu od prve minute priložnost v vezni liniji dobil Asier Illarramendi, najbližje Karimu Benzemaju in Garethu Balu je začel James Rodríguez.

Več o tekmi in drugih rezultatih v španski Primeri División si lahko preberete na Goal.com/si/.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.