Real: Pokal povozil avtobus!

Foto: Žurnal24 Slavje nogometašev madridskega Reala po zmagi nad Barcelono v finalu kraljevega Foto: Žurnal24 Slavje nogometašev madridskega Reala po zmagi nad Barcelono v finalu kraljevega Foto: Žurnal24 Slavje nogometašev madridskega Reala po zmagi nad Barcelono v finalu kraljevega Foto: Žurnal24 Karim Benzema (levo) in strelec edinega zadetka Cristiano Ronaldo (desno). Foto: Žurnal24 Slavje nogometašev madridskega Reala po zmagi nad Barcelono v finalu kraljevega Foto: Žurnal24 Slavje nogometašev madridskega Reala po zmagi nad Barcelono v finalu kraljevega Foto: Žurnal24 Slavje nogometašev madridskega Reala po zmagi nad Barcelono v finalu kraljevega Foto: Žurnal24 Slavju se je pridružil tudi Zinedine Zidane (levo), desno je Karim Benzema. Foto: Žurnal24 Veselje Pepeja (levo) in Raula Albiola. Foto: Žurnal24 Eden junakov srečanja Iker Casillas na legendarnem trgu Cibeles v Madridu. Foto: Žurnal24 Slavje nogometašev madridskega Reala po zmagi nad Barcelono v finalu kraljevega Foto: Žurnal24 Slavje nogometašev madridskega Reala po zmagi nad Barcelono v finalu kraljevega Foto: Žurnal24 Jose Mourinho se je veselil svojega prvega naslova na klopi Reala. Foto: Žurnal24 Zmago sta dolgo v noč slavila tudi Mezut Ozil (levo) in Sami Khedira. Foto: Žurnal24 Eden junakov srečanja Iker Casillas na legendarnem trgu Cibeles v Madridu. Foto: Žurnal24 Slavje nogometašev madridskega Reala po zmagi nad Barcelono v finalu kraljevega Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo je usodo barcelone zapečatil v 103. minutzi, ko je zadel z gla

Your browser doesn’t support HTML5 video

Nogometaši in vodstvo madridskega Reala so zmago v finalu kraljevega pokala nad Barcelono slavili dolgo v noč, vendar brez pokala, ki je padel iz rok Sergia Ramosa in ga je povozil avtobus.
Oglej si celoten članek

Nogometaši madridskega Reala so sinoči osvojili prvo lovoriko po treh letih. V Valencii so v finalu španskega pokala ugnali večne tekmece iz Barcelone po podaljšku z 1:0. A sama lovorika kraljevemu klubu očitno ni usojena, saj so jo nogometaši med slavjem na madridskih ulicah, kjer se je zbralo 60 tisoč ljudi, razbili.

Med avtobusno vožnjo po prestolnici je bil s pokalom nepazljiv Sergio Ramos, saj mu je padel iz moštvenega avtobusa, ki je nato celo zapeljal čez lovoriko. "Res mi je padel iz rok, a važno je, da smo pokal osvojili," so Ramosa povzeli španski mediji. Novinarji so ponoči na tradicionalnem slavju ob vodnjaku Cibeles takoj opazili, da lovorika manjka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.