Šport > Nogomet
27 ogledov

Real: Pokal povozil avtobus!

Slavje nogometašev madridskega Reala po zmagi nad Barcelono v finalu kraljevega
1/18
Žurnal24 main
Nogometaši in vodstvo madridskega Reala so zmago v finalu kraljevega pokala nad Barcelono slavili dolgo v noč, vendar brez pokala, ki je padel iz rok Sergia Ramosa in ga je povozil avtobus.

Nogometaši madridskega Reala so sinoči osvojili prvo lovoriko po treh letih. V Valencii so v finalu španskega pokala ugnali večne tekmece iz Barcelone po podaljšku z 1:0. A sama lovorika kraljevemu klubu očitno ni usojena, saj so jo nogometaši med slavjem na madridskih ulicah, kjer se je zbralo 60 tisoč ljudi, razbili.

Med avtobusno vožnjo po prestolnici je bil s pokalom nepazljiv Sergio Ramos, saj mu je padel iz moštvenega avtobusa, ki je nato celo zapeljal čez lovoriko. "Res mi je padel iz rok, a važno je, da smo pokal osvojili," so Ramosa povzeli španski mediji. Novinarji so ponoči na tradicionalnem slavju ob vodnjaku Cibeles takoj opazili, da lovorika manjka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.