Real za Rooneyja pripravlja 70 milijonov

Foto: Žurnal24 Wayne Rooney (Foto: Reuters)
Po vesteh z Otoka naj bi si Jose Mourinho v svojem napadu zaželel nikogar drugega kot Wayna Rooneyja. Bo Manchester United prepričalo 70 milijonov evrov? Petrice Evra ostaja rdeči vrag do 2014.
Oglej si celoten članek
Francoski branilec Patrice Evra je podaljšal pogodbo z Manchester Unitedom. 29-letnik, ki se najbolje znajde na levem boku, bo ostal najmanj do leta 2014. "Odkar sem prišel na Old Trafford, se mi uresničujejo sanje," je dejal Evra, ki je pred prihodom k Unitedu igral za Monaco. (STA)

Real Madrid bo poleti poskušal zvabiti Wayna Rooneyja na Santiago Bernabeu. Med drugim naj bi beli balet poskušal njegov klub Manchester United prepričati tudi s 70 milijoni evrov. Ekipo Joseja Mourinha je zdesetkala poškodba Gonzala Higuaina, medtem ko naj bi bil Karim Benzema, ki si ga je Alex Ferguson želel še v časih, ko je nastopal za Lyon, vključen v posel z rdečimi vragi, poroča portal caughtoffside.com. Real v torek ob 20.45 igra prvo tekmo osmine finala Lige prvakov z Lyonom. Seveda s komentarjem v živo na zurnal24.si!

Iz sosednjega manchestrskega kluba Cityja je sicer v Madrid pred tedni že prišel na posojo Emmanuel Adebayor. Rooney je v dozdajšnjem delu sezone za vrage v 22 nastopih zabil šest golov. Oktobra lani je angleški napadalec že zagrozil z odhodom iz Uniteda, nato pa nenadoma spremenil svoja hotenja in podpisal pogodbo do leta 2015. In to za kar 200 tisoč evrov tedensko!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.