Šport > Nogomet
12 ogledov

Real za Rooneyja pripravlja 70 milijonov

Wayne Rooney (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Po vesteh z Otoka naj bi si Jose Mourinho v svojem napadu zaželel nikogar drugega kot Wayna Rooneyja. Bo Manchester United prepričalo 70 milijonov evrov? Petrice Evra ostaja rdeči vrag do 2014.
Francoski branilec Patrice Evra je podaljšal pogodbo z Manchester Unitedom. 29-letnik, ki se najbolje znajde na levem boku, bo ostal najmanj do leta 2014. "Odkar sem prišel na Old Trafford, se mi uresničujejo sanje," je dejal Evra, ki je pred prihodom k Unitedu igral za Monaco. (STA)

Real Madrid bo poleti poskušal zvabiti Wayna Rooneyja na Santiago Bernabeu. Med drugim naj bi beli balet poskušal njegov klub Manchester United prepričati tudi s 70 milijoni evrov. Ekipo Joseja Mourinha je zdesetkala poškodba Gonzala Higuaina, medtem ko naj bi bil Karim Benzema, ki si ga je Alex Ferguson želel še v časih, ko je nastopal za Lyon, vključen v posel z rdečimi vragi, poroča portal caughtoffside.com. Real v torek ob 20.45 igra prvo tekmo osmine finala Lige prvakov z Lyonom. Seveda s komentarjem v živo na zurnal24.si!

Iz sosednjega manchestrskega kluba Cityja je sicer v Madrid pred tedni že prišel na posojo Emmanuel Adebayor. Rooney je v dozdajšnjem delu sezone za vrage v 22 nastopih zabil šest golov. Oktobra lani je angleški napadalec že zagrozil z odhodom iz Uniteda, nato pa nenadoma spremenil svoja hotenja in podpisal pogodbo do leta 2015. In to za kar 200 tisoč evrov tedensko!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.