Real zavrača milijone francoskega PSG

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometni klub Paris Saint-Germain je v letošnji sezoni za okrepitve zapravil že 143 milijonov evrov. Skupno je predsednik šejk Nasser Al Khelaifi investiral že 249 milijonov evrov, a kljub temu ostal brez igralcev Real Madrida.
Oglej si celoten članek

Multimilijonar in lastnik francoskega nogometnega kluba šejk Al Khelaifi ne razume, zakaj vse njegove ponudbe, naslovljene na kraljevi Real, naletijo na gluha ušesa.

Foto: EPA real villarreal benzema V ospredju je neuspešen poskus nakupa Karima Benzemaja. Francoski nogometaš je lani zavrnil nadvse velikodušno ponudbo PSG, s katero bi postal najbolje plačani igralec v zgodovini francoskega nogometa. Napadalec Reala se ni pustil prepričati, saj mu več kot denar pomeni osvajanje naslovov. Obenem se zaveda, da ima priložnost delati z enim najboljših trenerjev na svetu, ki ga lahko popelje do mnogih lovorik in morebiti celo do zlate žoge.

Al Khelaifi pa se ni vdal. Svojo ponudbo je naslovil še na predsednika kluba Florentina Pereza, kjer pa je naletel na podoben odziv. Ponudba za prestop Benzemaja je bila veliko večja od tiste, ki so jo za nogometaša plačali v Madridu (35 milijonov evrov), vendar se v Realu niso pustili prepričati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.