Šport > Nogomet
24 ogledov

Real zavrača milijone francoskega PSG

real benzema EPA
Nogometni klub Paris Saint-Germain je v letošnji sezoni za okrepitve zapravil že 143 milijonov evrov. Skupno je predsednik šejk Nasser Al Khelaifi investiral že 249 milijonov evrov, a kljub temu ostal brez igralcev Real Madrida.

Multimilijonar in lastnik francoskega nogometnega kluba šejk Al Khelaifi ne razume, zakaj vse njegove ponudbe, naslovljene na kraljevi Real, naletijo na gluha ušesa.

real villarreal benzema | Avtor: EPA EPA
V ospredju je neuspešen poskus nakupa Karima Benzemaja. Francoski nogometaš je lani zavrnil nadvse velikodušno ponudbo PSG, s katero bi postal najbolje plačani igralec v zgodovini francoskega nogometa. Napadalec Reala se ni pustil prepričati, saj mu več kot denar pomeni osvajanje naslovov. Obenem se zaveda, da ima priložnost delati z enim najboljših trenerjev na svetu, ki ga lahko popelje do mnogih lovorik in morebiti celo do zlate žoge.

Al Khelaifi pa se ni vdal. Svojo ponudbo je naslovil še na predsednika kluba Florentina Pereza, kjer pa je naletel na podoben odziv. Ponudba za prestop Benzemaja je bila veliko večja od tiste, ki so jo za nogometaša plačali v Madridu (35 milijonov evrov), vendar se v Realu niso pustili prepričati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.