Real zavrnil megalomansko ponudbo

Foto: EPA
Foto: EPA
Real Madrid je zavrnil 120 milijonov evrov vredno ponudbo Paris Saint-Germaina za prestop Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Francoski prvak je po tem, ko je Evropska nogometna zveza (Uefa) nekoliko sprostila omejitve finančnega fair-playa, poskušal v svoje vrste zvabiti Cristiana Ronalda, vendar je kraljevi klub njegovo ponudbo, četudi najvišjo v vsej nogometni zgodovini, odločno zavrnil.

Vodstvo pariškega velikana in predsednik Reala Florentino Pérez naj bi se sestali 4. julija, da bi se pogovorili o prodaji portugalskega superzvezdnika. V PSG-ju so se nadejali, da bo menjava Carla Ancelottija z Rafaelom Benítezom najboljšega strelca španskega prvenstva prepričala v odhod, seveda ob predpostavki, da naj bi bil nekdanji trener Liverpoola bolj naklonjen bodočemu prvemu zvezdniku kluba Garethu Balu.
Predsednik francoskega velikana Nasser Al-Khelaifi je budno spremljal dogajanje okoli portugalskega napadalca, še posebej po tisti famozni rojstnodnevni zabavi, zaradi katere so se galaktiki, ki so se zabavali po visokem porazu proti Atlético Madridu, znašli v nemilosti svojih navijačev. Parižani so želeli izkoristiti turbulentno obdobje v Realovi slačilnici, poročajo arabski mediji, Pérez pa jim je postregel z odločnim ''ne''.

Arabic Sports poroča, da je Pérez vse zainteresirane stranke povabil k plačilu odkupne klavzule, ki znaša milijardo evrov.

O obisku predsednika smo že poročali in čeprav je Pérez zavrnil prodajo prvega strelca, je s Katarci začel dialog, ki bi Ronalda v letu ali dveh lahko ponesel na Park princev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.