Šport > Nogomet
25 ogledov

Real zavrnil megalomansko ponudbo

cristiano ronaldo EPA
Real Madrid je zavrnil 120 milijonov evrov vredno ponudbo Paris Saint-Germaina za prestop Cristiana Ronalda.

Francoski prvak je po tem, ko je Evropska nogometna zveza (Uefa) nekoliko sprostila omejitve finančnega fair-playa, poskušal v svoje vrste zvabiti Cristiana Ronalda, vendar je kraljevi klub njegovo ponudbo, četudi najvišjo v vsej nogometni zgodovini, odločno zavrnil.

Vodstvo pariškega velikana in predsednik Reala Florentino Pérez naj bi se sestali 4. julija, da bi se pogovorili o prodaji portugalskega superzvezdnika. V PSG-ju so se nadejali, da bo menjava Carla Ancelottija z Rafaelom Benítezom najboljšega strelca španskega prvenstva prepričala v odhod, seveda ob predpostavki, da naj bi bil nekdanji trener Liverpoola bolj naklonjen bodočemu prvemu zvezdniku kluba Garethu Balu.
Predsednik francoskega velikana Nasser Al-Khelaifi je budno spremljal dogajanje okoli portugalskega napadalca, še posebej po tisti famozni rojstnodnevni zabavi, zaradi katere so se galaktiki, ki so se zabavali po visokem porazu proti Atlético Madridu, znašli v nemilosti svojih navijačev. Parižani so želeli izkoristiti turbulentno obdobje v Realovi slačilnici, poročajo arabski mediji, Pérez pa jim je postregel z odločnim ''ne''.

Arabic Sports poroča, da je Pérez vse zainteresirane stranke povabil k plačilu odkupne klavzule, ki znaša milijardo evrov.

O obisku predsednika smo že poročali in čeprav je Pérez zavrnil prodajo prvega strelca, je s Katarci začel dialog, ki bi Ronalda v letu ali dveh lahko ponesel na Park princev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.