Realov zvezdnik: "Vsi smo bili srečni, ko je Ronaldo odšel"

Foto: Profimedia
Nemški nogometni zvezdnik Toni Kroos počiva v domovini po naporni klubski sezoni pri Real Madridu. Njegov počitek pa so skalili novinarji nemškega Bilda, ki so z 29-letnim nogometašem opravili obširen intervju.
Oglej si celoten članek

Izjemni nemški vezist Toni Kroos se je v svojem intervjuju za Bild ozrl predvsem na minulo za Real precej klavrno sezono ter odhod prvega zvezdnika Belega baleta:

"Nemogoče je, da se ne bi občutil odhod takšnega igralca, kot je Cristiano Ronaldo. On je odločil številne tekme in vsi smo bili veseli njegovega doprinosa k ekipi. Toda po devetih letih smo mi in on začutili, da je čas za neko novo izkušnjo, Real pa je pri njegovem prestopu zaslužil veliko denarja. Z njegovim odhodom smo bili tako vsi srečni."

Foto: Profimedia Toni Kroos

Kroos, ki počasi vstopa v trideseta leta svojega življenja se je dotaknil tudi svoje prihodnosti. "Ko mi poteče moja pogodba, bom imel 33 let in verjetno bi se moral upokojiti. Usedel se bom in premislil o tem. Vsekakor že zdaj zanikam kakršnokoli možnost, da bi igral nogomet v Ameriki, Kitajski ali Katarju. To se ne bo zgodilo," je prepričan Kroos, ki je pred prihodom v Madrid nosil dres Münchenskega Bayerna, kateri ga je prodal v Španijo za zgolj 25 milijonov evrov.

Toni Kroos je tako svoj intervju zaključil prav z mnenjem, da je Bayern naredil veliko napako, ko ga je pustil v Španijo, kjer je tekom let postal popoln partner na sredini igrišča Luki Modriću, s katerim tvorita verjetno celo najboljši par vezistov na celem svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.