Šport > Nogomet
4262 ogledov

Realov zvezdnik: "Vsi smo bili srečni, ko je Ronaldo odšel"

Toni Kroos
Nemški nogometni zvezdnik Toni Kroos počiva v domovini po naporni klubski sezoni pri Real Madridu. Njegov počitek pa so skalili novinarji nemškega Bilda, ki so z 29-letnim nogometašem opravili obširen intervju.

Izjemni nemški vezist Toni Kroos se je v svojem intervjuju za Bild ozrl predvsem na minulo za Real precej klavrno sezono ter odhod prvega zvezdnika Belega baleta:

"Nemogoče je, da se ne bi občutil odhod takšnega igralca, kot je Cristiano Ronaldo. On je odločil številne tekme in vsi smo bili veseli njegovega doprinosa k ekipi. Toda po devetih letih smo mi in on začutili, da je čas za neko novo izkušnjo, Real pa je pri njegovem prestopu zaslužil veliko denarja. Z njegovim odhodom smo bili tako vsi srečni."

Toni Kroos | Avtor: Profimedia Profimedia

Kroos, ki počasi vstopa v trideseta leta svojega življenja se je dotaknil tudi svoje prihodnosti. "Ko mi poteče moja pogodba, bom imel 33 let in verjetno bi se moral upokojiti. Usedel se bom in premislil o tem. Vsekakor že zdaj zanikam kakršnokoli možnost, da bi igral nogomet v Ameriki, Kitajski ali Katarju. To se ne bo zgodilo," je prepričan Kroos, ki je pred prihodom v Madrid nosil dres Münchenskega Bayerna, kateri ga je prodal v Španijo za zgolj 25 milijonov evrov.

Toni Kroos je tako svoj intervju zaključil prav z mnenjem, da je Bayern naredil veliko napako, ko ga je pustil v Španijo, kjer je tekom let postal popoln partner na sredini igrišča Luki Modriću, s katerim tvorita verjetno celo najboljši par vezistov na celem svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice