Šport > Nogomet
1009 ogledov

Messi: "Pogrešam Ronalda."

messi ronaldo Epa
Argentinski napadalec o svojem velikem rivalu vselej govori z izbranimi besedami.

Kapetan Barcelone Lionel Messi se v teh dneh mudi v Argentini na reprezentančnih pripravah pred tekmami južnoameriškega prvenstva Copa America. V intervjuju za tamkajšnji Fox Sports je prejemnik zlate kopačke spregovoril o rivalstvu s Cristianom Ronaldom in njegovemu doprinosu v večji veljavi tako madridskega Reala kot španskega prvenstva nasploh.

messi ronaldo | Avtor: Epa Epa

"Pred začetkom sezone so moje besede razjezile številne pripadnike Madrida, a kot se je sčasoma tudi pokazalo, sem imel prav. Napovedal sem, da bodo zelo pogrešali Ronalda. Kako ne bi pogrešal nogometaša, ki zabije po 50 golov na sezono?" je retorično vprašal Messi.

"Normalno, da je bil Ronaldov odhod velika izguba za Real, tako kot bi bil za moj klub. Pogreša ga celotna La Liga, ker je bila z njim močnejša in pomembnejša. Enako velja za njegovo ekipo. Pogrešam ga tudi jaz, saj smo morali priti njegovemu Realu iz leta v leto igrati bolje, če smo želeli osvojiti naslov. Verjamem, da je bilo takšno rivalstvo dobro za nas," je dodal Argentinec.

lionel messi | Avtor: Epa Epa

O odnosu z zvezdnikom Juventusa pa je Messi povedal: "Dobro sva se razumela. Nisva imela kakšnega globljega odnosa. Poznala sva se z igrišča in podelitev nagrad, a med nama je bila dobra energija in vedno sva se pogovarjala."

Portugalec je bil član Reala od leta 2009 do 2018, lani pa se je preselil k Juventusu, s katerim je osvojili Serie A in italijanski superpokal.

Cristiano Messi Večna rivala Šport Messi na večni lestvici prehitel Ronalda

Messi in Ronaldo sta glavna akterja največjega nogometnega rivalstva vseh časov, ki že več kot desetletje deli mnenja navijačev po vsem svetu.

Zvezdnika si delita rekord (5) po številu osvojenih priznanj za najboljšega nogometaša na planetu (Ballon d'Or).

Tudi Ronaldo je nedavno priznal, da malce pogreša svojega rivala, zato ga prisrčno vabi, naj se mu pridruži v Italiji.

cristiano ronaldo Vrgel rokavico Šport Ronaldo s sporočilom za Messija: "Sprejmi izziv!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice