Šport > Košarka
1261 ogledov

V družbi tega velikana je tudi Ronaldo ponižen

cristiano ronaldo Epa
Portugalski superzvezdnik se je imel priložnost družiti z največjim košarkarjem vseh časov.

Cristiano Ronaldo z družini počinitkuje na Azurni obali, kjer ga je na luksuzni jahti pred dnevi obiskal novopečeni trener Juventusa Maurizio Sarri in mu predstavil svoje načrte za prihajajočo sezono.

Portugalec se je med preteklim koncem tedna srečal z legendarnim košarkarjem Michaelom Jordanom in skupni trenutek dveh športnih velikanov ovekovečil z objavo na Instagramu.

"Pisala sva zgodovino," je pripisal.

georgina rodriguez Minimalistično Šport Ronaldova izbranka zažgala splet v vročih bikinkah

Jordan je šestkratni prvak lige NBA, šestkratni MVP finala, petkratni MVP rednega dela sezone, 14-kratni udeleženec All-Star tekme, 10-kratni član prve peterke, 10-kratni najboljši strelec lige, obrambni igralec sezone, devekratni član najboljše obrambne peterke in dvakratni olimpijski prvak. 

Air Jordan ali "njegova zračnost", kot mu radi rečejo navijači, je slabi dve desetletji po njegovi tretji in zadnji upokojitvi še vedno splošno priznan kot najboljši košarkar vseh časov, slovi pa tudi kot izjemen poslovnež. 

Nekdanji zvezdnik Chicago Bulls je z naskokom najbogatejši športnik na svetu in prvi NBA-jevec, ki je zaslužil več kot milijardo dolarjev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We made history ⚽️🏀🥇

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice