Realova sedmica na Kitajskem

Foto: Reuters Angel di Maria Foto: Reuters Sami Khedira Xabi Alonso Foto: Reuters Sergio Ramos Real Madrid Foto: Reuters Karim Benzema Real Madrid Foto: Reuters Cristiano Ronaldo Real Madrid
Real Madrid v pripravljalnem obdobju nadaljuje z odličnimi igrami. V sredo so varovanci Joséja Mourinha s kar 7:1 ugnali kitajski Guangzhou Evergrande. Velja izpostaviti lep zadetek Cristiana Ronalda in še lepšo podajo Angela Di Marie za gol Jeséja.
Oglej si celoten članek

Nogometaši belega baleta so 45 tisočglavi množici pripravili pravo nogometno poezijo: v mrežo Guangzhoua so Madridčani spravili kar sedem zadetkov: dvakrat je zabil Karim Benzema, po enkrat pa so mrežo zatresli Sami Khedira, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo – zabil je s petko, Jesé (z "rabono" mu je podal Angel di Maria) in Di Maria. Častni zadetek za Kitajce je v 87. minuti dosegel Yang Yihu. Guangzhou je sicer klub v lastni multimilijonarja Xuja Jianyina, pravijo mu tudi kitajski Manchester City.

To je bil predzadnji test Mourinhove čete pred prvim letošnjim El Clásicom – špansko superpokalno tekmo proti evropskemu prvaku Barceloni. Na Kitajskem Real Madrid čaka še zadnja pripravljalna tekma, in sicer proti Tianjinu.

Pripravljalna tekma, Guangzhou (Kitajska):

Guangzhou Evergrande : Real Madrid 1:7 (0:3)
Yang (87); Khedira (7), Özil (31), Benzema (39, 48), Ronaldo (56), Jesé (71), Di Maria (83)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.