Red Bull že nadomestil Ricciarda

Foto: Profimedia Pierre Gasly velja za velikega talenta.
Pierre Gasly velja za velikega talenta.
Avstrijsko moštvo bo imelo v naslednji sezoni zelo mlado dirkaško zasedbo.
Oglej si celoten članek

Francoski dirkač Pierre Gasly bo naslednjo sezono v svetovnem prvenstvu formule 1 pri moštvu Red Bull zamenjal Avstralca Daniela Ricciarda, so sporočili iz vodstva Red Bulla. Ricciardo z moštvom ni podaljšal sodelovanja in se bo preselil k Renaultu.

Ledeni Finec Räikkönen: Tega res ne razumem

Dvaindvajsetletni Gasly, ki ta čas tekmuje za mladinsko ekipo Red Bulla, Toro Rosso, bo tako v sezoni 2019 v SP dirkal ob Nizozemcu Maxu Verstappnu.

Šef Red Bulla Christian Horner je Gaslyja imenoval za "enega najbolj obetavnih mladih dirkačev v motošportu" in dodal, da se v moštvu že veselijo sezone 2019.

"Od vedno je bil moj cilj, da si izborim mesto v tej ekipi, vse odkar sem se leta 2013 pridružil mladinskemu pogonu Red Bulla. Ta neverjetna priložnost je nov korak naprej proti mojemu cilju - osvojiti veliko nagrado," pa je dejal Gasly za spletno stran moštva.

F1 Sin dirkaške legende pri McLarnu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.