Redknapp: Ne razmišljam o Angliji

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Že nekaj sekund po odstopu Fabia Capella z mesta angleškega selektorja so se začela namigovanja, kdo bi utegnil zasesti mesto Italijana. Angleška javnost si je enotna, da bi moral na klop sesti domači strokovnjak. Bo to prvi mož Tottenhama Harry Redknapp?
Oglej si celoten članek

V anketi The Suna je kar 42 odstotkov vseh anketirancev glasovalo, da Fabia Capella na klopi angleške reprezentance nasledi Harry Redknapp, medtem ko je na drugem mestu s 17 odstotki pristal Jose Mourinho. Prvega moža Tottenhama si na čelu Anglije želita videti tudi Unitedov dvojec, Wayne Rooney in Rio Ferdinand, ki sta ga podprla na Twitterju.

Medtem pa Redknapp ni prav nič navdušen, da bi le štiri mesece pred začetkom Eura 2012 v Ukrajini in na Poljskem prevzel vodenje angleške reprezentance. "Ne razmišljam, da bi prevzel Anglijo. Pred mano je velika tekma v soboto s Tottenhamom, na katerega sem osredotočen," je Redknapp zaupal angleškim medijem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.