Rekordna blamaža nekdanjega NBA-jevca

Foto: EPA
Foto: EPA
Barcelona je na tekmi španskega prvenstva premagala Estudiantes s 15 točkami Erazma Lorbka, toda soj žarometov je vseeno ukradel Američan Antoine Wright (97:51). Nekdanji košarkar Sacramenta, Toronta, Dallasa in New Jerseyja je namreč v dresu gostov podrl neslavni rekord španske lige s statističnim indeksom minus 19!
Oglej si celoten članek

V 25 minutah in 41 sekundah igre je za dve metal 0:7, za tri 0:3, s prostih metov 0:2, izgubil pet žog in napravil pet osebnih napak. Neverjetno, toda resnično – Antoine Wright je nekdanji košarkar iz lige NBA, kjer je bil leta 2005 na draftu izbran kot 15. košarkar. Na tekmi v Palau Blaugrani je torej zgrešil vse mete in uničil prejšnji rekord v negativnosti statističnega indeksa (-13), ki so ga držali Berni Rodríguez, Dani Pérez in Rico Hill.

O popolni prevladi Kataloncev pričajo tudi ekipne številke: 30 asistenc in 41 skokov (statistični indeks 144) za Barço, 22 skokov in 8 asistenc (indeks 29) za goste. Blamaža.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.