Rekordno število točk na tekmi zvezd

Foto: EPA
Foto: EPA
Košarkarji Zahoda so zmagovalci tekme zvezd severnoameriške lige NBA.
Oglej si celoten članek

Zahod je zmagal s 196:173, naziv MVP igralec pa je šel drugič zapored v roke branilca Oklahome Cityja Russella Westbrooka, ki je dosegel 31 točk.

Foto: EPA all star zahod nba Petinšestdeseti All-Stars na dan zaljubljencev v Torontu je bil v znamenju rekordov. 369 točk je največje število doseženih košev na dosedanjih tekmah zvezd, enako velja za seštevek 196, kolikor točk je dosegel Zahod, oziroma 104 točke Zahoda v drugem polčasu.

Najboljši strelec tekme je bil napadalec Indiane Paul George, ki je z 41 točkami le za točko zgrešil najboljši dosedanjih dosežek posameznika na All Stars. Leta 1962 je 42 točk dosegel Wilt Chamberlain.

Bolj kot tekma zvezd bo vikend All Stars v Montrealu - prvič doslej je potekal izven ZDA - ostal v spominu po sobotnih tekmovanjih v zabijanju in metanju trojk. Zach LaVine iz Minnesote je drugič zapored zmagal v zabijanju, Klay Thompson - Golden State Warriors - pa je v finalu trojk premagal soigralca in najbolj koristnega igralca minule sezone Stephena Curryja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.