Reprezentanti skoraj prevrnili avtobus: "Daj Francoze, da se igramo"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Kako lepo jih je gledati. Zasluženo so si dali duška. Za njimi je veliko vloženega truda in odrekanja, čustva so privrela na dan.
Oglej si celoten članek

Slovenska košarkarska reprezentanca je v manj kot 24 urah poskrbela za dva velikanska delirija slovenskih navijačev. Najprej je na Eurobasketu 2022 na zelo pomembni tekmi ugnala domačine Nemce, s čimer je slednjim preprečila, da bi končali na prvem mestu skupine B, nato pa je v derbiju za prvo mesto ugnala še Francijo, čeprav je igrala brez poškodovanega Mika Tobeyja, obenem pa imela izjemno malo časa za regeneracijo po težki tekmi z Nemci. 

A na sceno je stopil kdo drug kot Luka Dončić, ki je Francozom – aktualnim olimpijskim podprvakom – nasul kar neverjetnih 47 točk, pa četudi so Francozi nanj nenehno vrišili pritisk, ga pretepali in mu celo razbili glavo, da je moral Dončić med polčasoma na šivanje. A to ga ni zaustavilo, želja po zmagi, prvem mestu v skupini in maščevanju za Tokio, je bila tokrat premočna. 

Razumljivo je, da so po tako težki tekmi, s katero si je Slovenija priborila zelo pomembno prvo mesto v skupini (kar prinaša lažje nasprotnike v izločilnih bojih), na plan privrela čustva. In kakšna so bila, zelo lepo opiše spodnji posnetek rajanja na avtobusu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:23 9. September 2022.

    Stara zgodba! Balkanci se ne znajo prilagoditi... v Nemčiji bi bilo povsem drugače! Po 25 let so v Sloveniji pa …

  • 17:38 8. September 2022.

    In to naj bi bila reprezentanca Slovenije??? Cefurscina jim je bližje kot slovenščina. Edina res pristno slovenska reprezentanca je odbojkarska.

  • 16:51 8. September 2022.

    Malo me je sram.Rad imam svojo državo in slovenski jezik.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.