Ribéry in Robben ostajata v Münchnu

Foto: Žurnal24 Franck Ribéry bo v vsakem primeru po sezoni ostal v dresu Bayerna. (Foto: EPA)
Franck Ribéry in Arjen Robben bosta tudi v prihodnji sezoni člana nogometnega velikana Bayerna iz Münchna, tudi če se najslovitejše nemško moštvo ne bo uvrstilo v Ligo prvakov.
Oglej si celoten članek

"Zagotavljam, da bosta Franck Ribéry in Arjen Robben ostala v klubu. Bayern ne bo prodajal najboljših nogometašev, zagotovo se bomo poleti še okrepili. O tem se moramo pogovoriti še s trenerjem Juppom Heynckesom," je za nemški časnik Bild v torek dejal predsednik upravnega odbora bavarskega kluba Karl-Heinz Rummenigge. Bayern je pred kratkim odslovil nizozemskega trenerja Louisa van Gaala, do prihoda Juppa Heynckesa pa bo ekipo začasno vodil Nizozemec Andries Jonker. Njegova prva naloga bo, da ekipo do konca sezone popelje do tretjega mesta v državnem prvenstvu in kvalifikacij za Ligo prvakov v sezoni 2011/12. Bavarska zasedba je trenutno na četrtem mestu in je zapravila vse možnosti za prvo mesto v prvi nemški Bundesligi. Vodilna Borussia iz Dortmunda ima 14, drugouvrščeni Bayer iz Leverkusna devet, tretjeuvrščeni Hannover pa točko prednosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.