Šport > Nogomet
14 ogledov

Ribéry in Robben ostajata v Münchnu

Franck Ribéry bo v vsakem primeru po sezoni ostal v dresu Bayerna. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Franck Ribéry in Arjen Robben bosta tudi v prihodnji sezoni člana nogometnega velikana Bayerna iz Münchna, tudi če se najslovitejše nemško moštvo ne bo uvrstilo v Ligo prvakov.

"Zagotavljam, da bosta Franck Ribéry in Arjen Robben ostala v klubu. Bayern ne bo prodajal najboljših nogometašev, zagotovo se bomo poleti še okrepili. O tem se moramo pogovoriti še s trenerjem Juppom Heynckesom," je za nemški časnik Bild v torek dejal predsednik upravnega odbora bavarskega kluba Karl-Heinz Rummenigge. Bayern je pred kratkim odslovil nizozemskega trenerja Louisa van Gaala, do prihoda Juppa Heynckesa pa bo ekipo začasno vodil Nizozemec Andries Jonker. Njegova prva naloga bo, da ekipo do konca sezone popelje do tretjega mesta v državnem prvenstvu in kvalifikacij za Ligo prvakov v sezoni 2011/12. Bavarska zasedba je trenutno na četrtem mestu in je zapravila vse možnosti za prvo mesto v prvi nemški Bundesligi. Vodilna Borussia iz Dortmunda ima 14, drugouvrščeni Bayer iz Leverkusna devet, tretjeuvrščeni Hannover pa točko prednosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.