Ricciardo izgubil glas

Foto: Epa daniel ricciardo
Avstralskemu dirkaču je v kvalifikacijah za VN Japonske počil film.
Oglej si celoten članek

Nesrečni Daniel Ricciardo bo nedeljsko dirko za VN Japonske začel šele s 15. mesta startnega mesta, saj ga je pred začetkom drugega dela kvalifikacij ponovno izdal Renaultov motor. Avstralec, ki je v uvodnem delu sezone dobil dirki za VN Kitajske in VN Monaka, na stopničke čaka že deset zaporednih dirk.

Nakopičene frustracije so ga pripeljale do tega, da je med zapuščanjem garaže izpustil huronski krik in si pri tem poškodoval glasilke. "Pravkar sem ostal brez glasu. Besen sem. Pred začetkom kroga sem občutil, da nimam prave moči. Vedel sem, da je konec," je povedal Avstralec, ki po koncu letošnje sezone zapušča Red Bull in se seli k Renaultu.

"Preprosto nimam sreče. Upam, da bo v nedeljo drugače," je dodal in pojasnil, da je bila zanj usodna mehanska okvara miniaturnega delčka v sklopu stopalke za plin. "Majhen delček. Osem milimetrov. Preprosto se je zlomil," je dodal Ricciardo.

F1 Hamilton dominira v Suzuki

Dirko bo s prvega mesta začel Lewis Hamilton (Mercedes). V prvi vrsti mu bo družbo delal moštveni kolega Valtteri Bottas (Mercedes). Tretji čas kvalifikacij je postavil Max Verstappen (Red Bull), četrtega pa Kimi Räikkönen (Ferrari). Sebastian Vettel (Ferrari) je bil šele deveti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.