Rivalstvo vpliva na Španijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Španski selektor Vincente del Bosque je potarnal, da so letošnji El Clasici dodobra skrhali odnose med španskimi igralci Reala in Barcelone, kar škoduje tudi španski izbrani vrsti. "Rane moramo zaceliti."
Oglej si celoten članek

"Veliko rivalstvo med Real Madridom in Barcelono v reprezentanco prinaša rane, ki jih moramo zaceliti," je nekoliko zaskrbljen španski selektor Vincente del Bosque. Real Madrid in Barcelona, ki v reprezentanco prispevata daleč največ nogometašev, sta v letošnji sezoni na zelenici in tudi izven nje bila velike bitke. Najhuje je bilo aprila in maja, ko sta se Barcelona in Real v le 18 dneh pomerila kar štirikrat. Nogometaši sami so takrat sicer zatrjevali, da klubske obveznosti ne bodo vplivale na stanje duha v reprezentanci pa očitno ni tako. "V reprezentanci moramo zaceliti rane, ker so obračuni med Realom in Barcelono pustili sledi. Moramo poiskati rešitve. Nadejam se, da nas vse skupaj, kar se je dogajalo zaradi tako velikega števila obračunov med Barcelono in Realom ni preveč 'kontaminiralo'. To bi bila velika napaka. Med sezone pride do trenj, toda nikoli ne bi smeli izgubuiti spoštovanja. Če želimo še naprej biti šampionska zasedba, potem moramo imeti v ekipi dobro atmosfero," je še dejal izkušeni del Bosque, ki ga čaka kar nekaj dela …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.